Home

Autopass brikke

Betaling med AutoPASS; Obligatorisk brikke for tunge kjøretøy; Finn bomstasjon. Nyheter. Oppstart bompengeinnkreving E6 Brumunddal - Moelv 5. november 2020 klokken 10:00 starter bompengeinnkrevingen på E6 Brumunddal - Moelv. 12.10.2020 Har brikke Kontakt ditt bompengeselskap Dersom du har henvendelser angående din avtale, faktura eller andre spørsmål om ditt kundeforhold, bes du kontakte bompengeselskapet som du har avtale med Retur av AutoPASS-brikke ved utskifting. Etter 5-7 års brukstid vil AutoPASS-brikken bli skiftet ut fordi batteriene etter hvert vil slutte å virke. Bompengeselskapet ditt vil sende deg ny brikke og nødvendig informasjon om hva du skal gjøre når du skifter brikke

Her finner du oversikt over hvor du kan bestille brikke. Det har ikke noe å si hvor du bestiller brikken fra - du får samme rabatt på vei og ferje uansett, forutsatt gyldig avtale og brikke. Ferde AS Regionalt bompengeselskap for Sør- og Vestlandet. Vegamot Regionalt bompengeselskap for Trøndelag samt Møre og Romsdal. Bompengeselskap Nord.. AutoPASS Min side er det felles systemet som alle bompengeselskap er knyttet til. Den nye løsningen benytter pålogging med elektronisk ID, eventuelt alternativ pålogging for dem uten elektronisk ID. Om du er ny eller eksisterende kunde, så er du ved førstegangs bruk etter 27. februar definert som ny kunde

Bompenger Jondalstunnelen | AutoPass-brikke og avtale

AutoPASS - AutoPASS

 1. Klikk på brikke og så på flytt brikke til et annet kjøretøy Velg brikke eller kjøretøy og skriv inn ditt nye bilnummer. Logg deg inn på Min side. Du kan også si opp AutoPASS-avtalen ved å kontakte oss. Hvis du ikke skal bruke bombrikken på ny bil, kaster du den som el-avfall når du har avsluttet AutoPASS-avtalen
 2. side. Jeg har HC-kor
 3. Ved spørsmål om. Faktura, bompasseringer, endring av kjøretøy eller om avtalen din: Ta kontakt med bompengeselskapet som du har avtale med. . Er du usikker på hvilket selskap du har avtale med, kan du sjekke på fakturaen du har mottatt
 4. NB: Posten i Norge leveres i dag kun annenhver virkedag. Det må derfor påregnes 1-2 ukers leveringstid av AutoPASS-ferjekort etter at man har betalt inn sitt første forskuddsbeløp. Klikk her for å opprette forskuddsavtale n
 5. Fordeler med AutoPASS-avtale. Ved å opprette en AutoPASS-avtale med Vegfinans kan du passere alle bomstasjoner i Skandinavia uten å måtte stoppe; Med lett bil får du 20% rabatt ved de aller fleste bomstasjonene, samt andre fordeler som kun én betaling pr time og månedstak. (Timesregel og månedstak gjelder kun i enkelte anlegg
 6. Med AutoPASS-brikke får du rabatt på dine passeringer. AutoPASS-brikken kan brukes i hele Norge, samt flere ferjestrekninger
 7. AutoPASS-avtalen er personlig. Hvis du skal selge bilen din og kjøpe en ny, flytter du bombrikken din over til ny bil og endre bilnummeret på AutoPASS-avtalen. Du kan enkelt gjøre det selv på Min side. Husk å endre det innen tre virkedager. Slik gjør du: Min side. Logg inn på Min side; Trykk på Brikker Trykk på Flytt brikke til.

Nei, AutoPASS-brikken er knyttet opp mot kjøretøyets registreringsnummer. Dersom du flytter AutoPASS-brikken til et annet kjøretøy må du gi beskjed til bompengeselskapet. Har du flere kjøretøy, bør du ha en brikke i hver bil. Du kan registrere flere biler på samme avtale og kun motta én faktura. Dette kan gjøres via Min side AutoPASS. Når du tegner en AutoPASS-avtale får du en AutoPASS-brikke som skal plasseres på innsiden av frontruten i bilen din. En AutoPASS-avtale gir deg muligheten til å passere alle bommer i Norge, Sverige og Danmark uten å trenge å stoppe å betale EasyGo er en tjeneste som gir deg mulighet til å benytte AutoPASS-brikken din i bompengestasjoner i Norge, Danmark og Sverige. Bompengeanleggene som er med i ordningen er Storebælt- og Øresunds-broen samt enkelte fergeforbindelser som HH-Ferries, Mols-Linien og Flakk-Rørvik Reiser du i et ferjesamband som benytter AutoPASS-brikke som betalingsløsning, men ferjekonto er tom for forskuddsbeløp, får du allikevel 10% rabatt av full billettpris, men dette trekkes da fra din hovedavtale hos brikkeutsteder (eksempelvis Fjellinjen eller Bomringen i Bergen)

Trenger du nytt feste til bombrikken? Bestill det her og du vil motta det i posten innen en ukes tid. Hvis du trenger mange, kontakt oss og vi bestiller det for de På AutoPASS Min side kan du både tegne ny avtale og logge inn for å se dine eksisterende avtaler. Finner ikke din avtale på AutoPASS Min Side? Dersom du har fått ny avtale med Bomringen i Bergen eller det er første gang du logger inn, så logg på AutoPASS Min side med BankID og velg «jeg har allerede avtale / finn avtale» - og skriv inn din epostadresse, og følg linken du får. • Med AutoPASS-brikke utan ferjeavtale får du 10% rabatt på ferjebilletten • Hvis du ønsker enda høyere rabatt, kan du opprette konto hos www.autopassferje.no og knytte brikken din opp mot ferjeavtalen. • Les om betaling og rabatt-avtaler for private og bedrifter på www.autopassferje.no

Alle med gyldig AutoPASS-brikke vil automatisk få rabatt når de passerer anlegget på Svinesund, uansett hvilket bompengeanlegg en har avtale med. Den generelle rabatten for alle med gyldig AutoPASS-brikke i vårt anlegg er på 13%. Dette gjelder både lette og tunge kjøretøy OPPDATERING I KORONATID: Klikk her for viktige oppdateringer om billetteringsmetoder og priser under koronapandemien. NB: Posten i Norge leveres i dag kun annenhver virkedag. Det må derfor påregnes 1-2 ukers leveringstid av AutoPASS-ferjekort etter at man har betalt inn sitt første forskuddsbeløp. Ved følgende spørsmål, vennligst kontakt det enkelte ferjesamband: Avgangstider. AutoPASS-kunder med gyldig AutoPASS-brikke, men uten egen AutoPASS for ferje forskuddsavtale, får av sine brikkeusteder 10% rabatt på de ferjesamband som er inkludert i ordningen som tilbyr betaling med brikke. Rabatt med AutoPASS-brikke og/eller AutoPASS-ferjekort MED AutoPASS for ferje forskuddsavtale: 50% rabatt for privatkunde Om du ønsker å betale med AutoPASS-brikke og ikke har dette i bilen fra før, må du inngå hovedavtale med et bompengeselskap som utsteder brikker, se www.autopass.no. I tillegg til norske AutoPASS-brikker kan du bruke brikke fra utenlandske tjenesteleverandører, som inngår i EasyGo-samarbeidet , for eksempel BroBizz®, ØresundBizz®, AutoBizz eller Go-Box

Autopass er forøvrig med i det såkalte EasyGo-samarbeidet. Det betyr at du kan bruke brikken på enkelte broer og ferjesamband i Skandinavia. Biler med tillatt totalvekt over 3500 kilo kan også passere bomanlegg i Østerrike, såfremt kjøretøyet har en egen EasyGo+-brikke. Se nettsidene til EasyGo for mer informasjon Ved å fylle ut dette skjemaet oppretter vi en AutoPASS-avtale for deg. Du trenger ikke opprette en avtale via Min side i tillegg. Om du allerede har opprettet en avtale via Min side skal du ikke fylle ut dette skjemaet i tillegg. Du vil få en avtale hos Vegfinans E18 Vestfold AutoPASS-brikke og gyldig avtale er obligatorisk for kjøretøy med tillatt totalvekt over 3,5 tonn som er registrert eller leaset av foretak, stat, kommuner, fylkeskommuner samt kjøretøy som er registrert på privatpersoner og brukes i næringsvirksomhet Her kan du finne AutoPASS for ferje på nett. Bestille brikke. Skal du reise med ferjene som bruker betaling med brikke, må du òg ha ein gyldig AutoPASS-brikke i bilen. Den treng du bestille frå eit bompengeselskap. Her kan du finne informasjon om utstedere av brikke. Deretter må brikken bli registrert på AutoPASS-kontoen din

Har du elbil og passerer bomsnitt uten AutoPASS-brikke vil du på disse stedene faktureres uten rabatter. Etter at elbilistene begynte å betale bompenger i Oslo, trenger du ikke lenger bombrikke i bilen, men det er lurt å ha - slik at du får 20 prosent rabatt, og Fjellinjens fordeler månedstak og timesregel Spørsmål om AutoPASS kan også besvares av Vegfinans på tlf 32 80 82 70. Rabattordninger i Grenland med elektronisk brikke i bilen: • 10% rabatt for kjøretøyer • Det betales for kun én bompassering per time uansett hvor mange bommer du kjører gjennom (uten brikke betaler du for hver enkelt passering

Har brikke - AutoPASS

stikk innom en esso stasjon og skriv et skjema om bytte av bil men du beholder samme brikke. jeg jobber med dette hver dag så vet hva jeg sier så enter gå på esso eller logg in på nettsiden autopass.no og bytt nummer før du fortsetter å kjøre . Endret 29. mai 2012 av xcorehc. Siter; Del dette innlegget. Lenke til innlegg Det er viktig at AutoPASS-brikken monteres riktig. Mange frontruter har metallfilm (denne er ikke synlig) for å forhindre at dashbord og interiør ikke blir skadet av sollys. Disse frontrutene har et dedikert felt der AutoPASS-brikken skal festes. Dette området er som regel skravert svart (sorte/grå prikker) ved bakspeilet AutoPASS brikken gir deg rabatter når du passerer andre bomstasjoner. Dette kan du lese mer om her. Vegfinans E134 Buskerud AS er ikke utsteder av AutoPASS-brikker. Dersom du ønsker rabattavtale, men ikke har AutoPASS-brikke fra før, må du tegne AutoPASS-avtale med et annet bompengeselskap for å få tilsendt en brikke AutoPASS-fergeavtale Forskuddsbetaling gir private 50 prosent og bedrifter 40 prosent rabatt. Reisende med AutoPASS-brikke, men som ikke har tegnet AutoPASS-fergeavtale får likevel 10 prosent brikkerabatt. Reisen blir i slike tilfeller belastet den sentrale AutoPASS-avtalen og kommer på den vanlige brikkefakturaen Opprett en AutoPASS-avtale med Vegfinans og få tilsendt en brikke slik at du kan passere alle bomstasjoner i Norge, Sverige og Danmark. Alle passeringer blir registrert via avtalen, og gir deg som kunde en samlefaktura på alle passeringer du foretar deg

Om brikken - AutoPASS

Brikkeutstedere - AutoPASS-ferj

Passeringer med AutoPASS-brikken registreres på din avtale på samme måte som passeringer i Norge. Dette avhenger av avlest brikke og gyldig avtale. Registreres en gyldig AutoPASS-brikke ved passering, oppnås bl.a. 8% rabatt på passeringer på Øresundsbron og 5% rabatt på passeringer på Storebælt AutoPASS-brikke gjelder derimot på ferjesamband med betaling kun for kjøretøy. Passasjerene reiser gratis på disse sambandene. Kan tegne AutoPASS-ferjeavtale. Forskuddsbetaling gir private 50 prosent og bedrifter 40 prosent rabatt. Reisende med AutoPASS-brikke, men som ikke har tegnet AutoPASS-ferjeavtale får likevel 10 prosent brikkerabatt Logg inn Min side. Ingen konto? Registrer en ny avtale. Personvern. Statens vegvesen er ansvarlig for AutoPASS-ferjebetaling. Tjenesten driftes og forvaltes av Skyttel AS / Org. nr.: 925 730 289 / Kontakt Skyttel AS / Org. nr.: 925 730 289 / Kontak Avtale for Bomringen i Bergen tegnes nå gjennom Ferde. Tegn avtale og få AutoPass brikke hos oss. Du kan også lese mer om prosjektet og få svar på spørsmål angående bompenger Logg inn Min side Logg inn Min side. Personvern. Statens vegvesen er ansvarlig for AutoPASS-ferjebetaling. Tjenesten driftes og forvaltes av Skyttel AS / Org. nr.: 925 730 289 / Kontakt Skyttel AS / Org. nr.: 925 730 289 / Kontak

Statens vegvesen er ansvarlig for AutoPASS-ferjebetaling. Tjenesten driftes og forvaltes av Skyttel AS / Org. nr.: 925 730 289 / Kontakt. På Autopass.no kan du nå enkelt logge inn med fødselsnummer og passord og få oversikt over alle passeringer og fakturaer. Der kan du også administrere ditt kundeforhold, flytte brikke til nytt kjøretøy, eller opprette avtale med et annet bompengeselskap enn det du har i dag Ein avtale om AutoPASS for ferjer inneber: Forskottsbetalt avtale som gir 50% rabatt for privat- og 40% rabatt for firma-avtale (17% på personbillettar). Landsomfattande avtale (med visse unntak). På ferjene vil ein ta betalt via AutoPASS-brikke eller AutoPASS ferjekort

Logg på Min Side Administrer din bompengeavtale og brikke

 1. Rabatt for el-biler forutsetter gyldig AutoPASS-avtale og montert AutoPASS-brikke. Uten avtale og brikke blir el-bil avkrevd passeringstakst i bomstasjoner. Plikt til å betale bompenger følger av forskrift om betaling av bompenger av 28. november 2016 nr. 1418, gitt med hjemmel i vegloven § 27
 2. Trafikanter med gyldig sentral AutoPASS-avtale, men uten AutoPASS-ferjeavtale, oppnår 10% rabatt. Trafikanter med gyldig AutoPASS-brikke blir etterfakturert for den faktiske bruken. 4.2 gjennom AutoPASSBetaling med -ferjeavtale Kunder kan inngå rabattavtale for kjøretøy i gruppe AP1-AP9. Det gis ikke rabatter for andre kjøretøygrupper
 3. AutoPASS ferjekort - øvrige ferjer Fra januar 2019 kom det en løsning for ferjebetaling. Skal man bruke vår løsning for dette må man bruke vår AutoPASS brikke. Vi oppretter en ferjekonto som registreres på AutoPASSbrikken og et ferjekort utstedes. Noen ferjer AutoPASS-brikke som betalingsmiddel
 4. AutoPASS, elektronisk bompengesystem som drives av en rekke bompengeselskaper i regi av Statens vegvesen. Systemet ble først innført i Oslo, Trondheim, Hvaler og ved Rennfast-sambandet i Rogaland. Bakgrunnen for utskiftningen av tidligere systemer var at dagens radiofrekvenser i fremtiden skal frigis for digitalt fjernsyn. AutoPASS åpner for bedre internasjonal standardisering og for.
 5. AutoPASS for ferje startes opp 1. januar 2019 og skal erstatte dagens nasjonale ordning med verdikort og storbrukerkort. I den nye betalingsordningen blir det mulig å betale med AutoPASS-ferjekort eller AutoPASS-brikke som begge er knyttet til en sentral AutoPASS-ferjekonto. Anskaffelse av AutoPASS-ferjekort og AutoPASS-brikker med full rabat

Timesregel innføres for AutoPASS-kunder. På grunn av stenging av E6 ved Mjåvatnet i Vefsn til ca. medio juni 2019, innføres midlertidig timesregel mellom bomstasjonene Hjartåsen/Kulstad og Drevja på omkjøringsvegen Fv. 78. Ordningen gjelder passeringer f.o.m 22.05.2019 og forutsetter AutoPASS-avtale og brikke montert i kjøretøy AutoPASS og bompakke Når du leier bil hos Europcar unngår du uventede kostnader knyttet til bompasseringer. Våre biler er utstyrt med en AutoPASS-brikke som registerer alle dine bompasseringer

Solgt bil - Fjellinje

Det er Statens vegvesen som eier AutoPASS-systemet, det vil si den tekniske spesifikasjonen, brikkene og alt utstyret i bompengeanleggene. 2. Du tar ut brikken, men melder ikke fra til bompengeselskapet om salget. Ved passering i automatiske bomstasjoner uten brikke blir det tatt bilde av bilskiltet Rabatt for el-biler forutsetter gyldig AutoPASS-avtale og montert AutoPASS-brikke. Uten avtale og brikke blir el-bil avkrevd passeringstakst i bomstasjoner. Les mer Arkiv. Nye betalingsordningen AutoPASS for ferje. Fra 1. januar starter den nye betalingsordningen AutoPASS for ferje på flere ferjestrekninger i landet. Les mer Arkiv Med AutoPASS-brikke og ferjeavtale (med forskotsbetaling) får du 50 % rabatt på køyretøyet (40 % rabatt for firmakunder). Det vil framleis vere mogleg å kjøpe ferjebillett med bankkort/kontant om bord (utan rabatt). For fleire detaljar knytt til AutoPASS-regulativet, sjå Statens vegvesen sine nettside Det blir da tatt et bilde av passeringen. Du må snarest sørge for å få en ny brikke, om du ikke allerede har fått tilsendt en fra ditt bompengeselskap. Hvis du passerer i en bomstasjon der det både er AutoPASS-felt og felt for manuell betaling, kan du få tilleggsavgift hvis du passerer i AutoPASS-feltet uten å ha gyldig AutoPASS-avtale

AutoPASS - Fjellinje

EasyGo, Bruk AutoPASS-brikken i Skandinavia Bruk bombrikken din i mer enn 50 betalingsanlegg i Danmark, Sverige, Norge og Østerrike. EasyGo er et europeisk samarbeid mellom Danmark, Norge, Sverige og Østerrike som lar deg bruke bombrikken din i mer enn 50 betalingsanlegg i Danmark, Sverige, Norge og Østerrike, i tillegg til på mange ferjestrekninger i Danmark, mellom Danmark/Sverige og. Simon har autopass-brikke, men måtte rygge vogntoget ut av bommen. Dårlig batteri - Hovedgrunnen til at brikkene ikke har fungert er dårlig batteri. Som regel er brikkene gamle, eller så har de blitt behandlet dårlig, sier Raa. Han venter trøbbel ved bommene på oppstillingsplassene i påsken

Autopass må jo være ganske fett! Dermed viser jeg stolt frem min Autopassbrikke! Vurderer faktisk å sette den på panseret, men til nå er min nyeste idè å blinge den opp litt. Har vært på Europris og kjøpt Zwaroffisch-krystaller, så dette blir bra . Men sort brikke på speil funker;) Endret 21 Juni, 2009 av ClearCoatChrist Kast brikken, så lenge bilen er registrert så sjekker de bare opp reg nr. å du får rabatt eller forbipasseringer til samme pris, eneste grunn at du får en slik er for at Autopass enklere skal vite hvordan bil det er, for å så sende ut regninger, dette er hvis det for eks. er mye snø på skiltet, da leser de bare ut informasjonen fra brikken å du får regningen, dersom du ikke har hatt. Om du allereie har ein AutoPASS-brikke i bilen, kan du nytte denne. For å få full rabatt (50 % for privatpersonar og 40 % for bedrifter), må du teikne ein AutoPASS ferjeavtale i tillegg og knytte denne til brikka. Du kan teikne avtale på www.autopassferje.no. For å få full rabatt, må du i tillegg betale inn eit beløp på førehand. Har. 4) Pris ved bruk av gyldig AutoPASS-brikke + rabattavtale med Bastø Fosen* (30% rabatt) Alle priser er i norske kroner og er inklusiv 6% mva. * For å oppnå 30% rabatt må man ha gyldig AutoPASS-brikke og i tillegg inngå egen avtale direkte med Bastø Fosen, som innebærer forhåndsbetaling av et beløp fastsatt av AutoPASS‐regulativ for riksvegferjesambandet Moss‐Horten 01.04.20 - 31.12.2 AutoPASS-brikken sikrer effektiv registrering av dine passeringer. For deg som ikke har AutoPASS-brikke og dermed ikke har fått lyssignal frem til nå, vil alt være som før. Kunder med avtalegiro fikk tidligere varsel gjennom hvitt lyssignal om at det det lå en faktura til trekk i banken

Vegfinans AS. AutoPASS-avtale for fv. 311 Presterødbakken. 4. november 2020. Vegfinans AS. Har du mottatt en sms om betaling av bompenger? 8. oktober 202 Man trenger vel strengt tatt ikke noen brikke. Jeg har aldri brukt min fordi jeg ikke synes det ser noe særlig pent ut og ikke ville lime fast noe til frontruta mi. Da jeg fikk tilsendt ny brikke for et par måneder siden fikk jeg vel bekreftelse på det fordi det fulgte med en lang avhandling om hvordan man skulle klare å få vekk det gamle festet

Kontakt - AutoPASS

 1. Har du opprettet AutoPASS for ferje forskuddsavtale og blir belastet enten via AutoPASS-brikke eller AutoPASS-ferjekort, benytter vi informasjonen du selv har gitt oss. For å kunne utføre en effektiv innkreving, registrerer vi innbetalinger, betalingshistorikk, fakturahistorikk og opplysninger knyttet til kundehenvendelser
 2. Alternativ plassering av Autopass bombrikke Logg inn for å følge dette . Følgere 0. Alternativ plassering av Autopass bombrikke. Av THolandsli, Sånn ca sånn ser det ut i frontruta.Altså skal det monteres brikke må den monteres der hvor det er gjennomsiktlig glass, noe som frister lite. Siter; Del dette innlegget. Lenke til innleg
 3. Med gyldig AutoPASS-avtale/brikke kan du passere gjennom alle AutoPASS- og EasyGo-anlegg, både i Norge og i utlandet. EasyGo er en tjeneste som gir deg mulighet til å benytte AutoPASS-brikken din i bomstasjoner i Norge, Danmark og Sverige. AutoPASS-brikken kan også brukes til å betale på enkelte ferjeforbindelser i Sverige, Danmark og.
 4. Vanlig AutoPass-brikke brukes i bommer og på ferger som kan lese brikker. Et manuelt AutoPASS-fergekort kan være nødvendig for strekninger som ikke er utstyrt for brikkelesing. For å få maksimal rabatt på ferger må du ha en AutoPASS-fergekonto,.
 5. autopass brikke nå på fredagen, men når jeg passerer så lyser det ingenting i bomstasjonen. Jeg har plassert den akkurat slik som det er beskrevet i manualen, men jeg overførte pengene samme dag som jeg fikk autopass brikken til kontoen
 6. Halhjem - Sandvikvåg. Et AutoPASS-brikkesamband fra 1. januar 2019 Betaling med AutoPASS for ferjestrekninger Fra 1. januar 2019 starter den nye betalingsordningen AutoPASS på flere ferjestrekninger. Det blir mulig å betale med enten AutoPASS- brikke eller AutoPASS-kort, avhengig av hvilket ferjesamband man benytter
 7. mor nylig kjøpte seg autopass-brikke, men var usikker på hvor hun skulle feste den, så den ble liggende hjemme en stund mens hun passerte flere bomstasjoner. Hun fikk etterhvert faktura med rabatterte priser, og spurte derfor kollegaer på jobben om hun ikke trengte og sette brikka i bilen

AutoPASS for ferje innebærer at kunden må ha AutoPASS-brikke eller AutoPASS-ferjekort, for fortsatt få rabatt avhengig av hvilket ferjesamband man benytter. Det blir fortsatt mulig å betale manuelt på alle fergesambandene, men til full pris. De fleste av fergesambandene vil ved oppstart av den nye ordning bruke AutoPASS-fergekort Med AutoPASS-brikke får du desse fordelane: • AutoPASS-avtale gjev 20 % rabatt for køyretøy t.o.m 3.500kg • Timesregel (du betalar berre for ei passering per køyretøy per time) • Månadstak/passeringstak (du betalar for maks 30 passeringar per køyretøy per månad) • Du kan bruke AutoPASS-brikka i alle andre AutoPASS-anleg Ved øydelagd brikke må kunden ta kontakt med utstedar av brikka. På Brekstad-Valset les billettøren brikkene ved handhalde utstyr. Her må bilførar følgje billettøren si tilvising. Etter 31. januar er det kun køyretøy med gyldig brikke som får rabatt: Kundar med gyldig AutoPASS-brikke, men utan eigen AutoPASS-ferjekonto, får 10% rabat Hvis du har elbil og passerer en bom uten AutoPASS-brikke, blir du fakturert full pris.. Hvis du ikke følger med på kontobevegelsene og har avtalegiro med bomselskapet fra tidligere, risikerer du altså å betale full pris på hver passering, dersom du ikke har bombrikke Har du AutoPass-brikke eller BroBizz-brikke (herunder Øresundsbizz og andre varianter) har du tatt første steg mot en rimeligere passering. Den norske AutoPass-brikka og de dansk-svenske bizz-brikkene aksepteres gjensidig i landene som deltar i EasyGo-samarbeidet. Det betyr at en norsk bileier kan bruke en dansk-svensk brikke i Norge

Du får ny AutoPASS-brikke Batteriene i de gamle AutoPASS-brikkene er i ferd med å bli oppbrukt. Derfor sendes det i disse dager ut nye brikker til kunder som fikk brikken i 2001 Nå kan du betale på ferjene i Møre og Romsdal med autopass-ferjekort. Men trolig får ingen av ferjesambanda i fylket autopass-brikke før i 2020 Vegfinans AS. Vegfinans stenger kontoret for kunder. 5. november 2020. Vegfinans AS. AutoPASS-avtale for fv. 311 Presterødbakken. 4. november 202 118 gule treff for Autopass-brikke - Norge med telefonnummer, adresse og kart. Oppdaterte opplysninger for Autopass-brikke registrert 13-8-2020. Motta ditt søk Autopass-brikke gratis på SMS

På denne siden kan du se hvilke fergestrekninger som er knyttet til AutoPASS-fergekonto. På det samme nettstedet kan du inngå avtaler om AutoPASS-fergekonto. AutoPASS-kunder med gyldig AutoPASS-brikke, men uten egen AutoPASS-fergekonto, får 10 prosent rabatt på fergesamband inkludert i ordningen Simon har Autopass-brikke, men måtte rygge vogntoget ut av bommen. Autopass ordningen på ferjesambandet Mortavika-Arsvågen fortsetter å by på problemer. Simon Svendsbø måtte rygge vogntoget ut fra bommen i Mortavika. - Det gikk fint denne gangen fordi det ikke var noen biler bak meg, men dersom det er kø kan det bli et helsikke

AutoPASS for ferj

Norled har ikke brikke-lesing på noen av sine samband. Betaling skjer som før: Du løser billett (inkl sjåfør) tilsvarende bilens lengde, samt billett for alle passasjerer. Vegvesenet innførte AutoPASS Ferjekort fra 1.januar 2019, inkl en overgangsperiode, som annonsert på norled.no og om bord siden januar 2019, samt hos Vegvesenet på autopassferje.no På noen ferjer tar man betalt via brikke, mens på andre tar man betalt via Autopass-ferjekort. Alle billetter, enten de er belastet via kort eller brikke, vil trekkes på avtalen hos Autopass for ferje. Ny faktura sendes ut når det er 25-30% igjen av innbetalt forskudd. For hvert Autopass-ferjekort belastes et engangsgebyr på kr 50,- Avtale Brikke Priser og betaling Faktura. Vegfinans AS. Nå kan du få faktura fra Vegfinans på e-post. 6 5. november 2020. Vegfinans AS. AutoPASS-avtale for fv. 311 Presterødbakken. 4. november 2020. Vegfinans AS. Har du mottatt en sms om betaling av bompenger? 8. oktober 2020. Vegfinans AS. Oppstart av bompengeinnkreving på fv. 311. Johansen i hans kritikk av forhåndsbetaling for AutoPass på ferje. - Horribelt, mener løktabonden som har forhåndsbetalt 32.200 kroner for AutoPass og dermed rabatt på ferjebilletter. John-Erik Skjellnes Johansen reagerer kraftig på kravet om ei forhåndsbetaling på over 32.000 kroner for. Retur av autopass brikke? Av Tullballj, 19. juli 2014 i Bil og motor. Svar i emnet; Start nytt emne; Anbefalte innlegg. Tullballj 79 Tullballj 79 Medlemmer; 79 1 563 innlegg; Rapporter innlegg; Skrevet 19. juli 2014. Har solgt ene bilen og ønsker å returnere autopass brikken. Har 700kr ca.

Autopass og nye takster på Moss-Horten-forbindelsen

AutoPASS-brikke, sjå: www.autopass.no. Om du allereie har ei AutoPASS-brikke skal denne nyttast. På Vestlandet er det Ferde som er brikkeutstedar. Ein kan bestille brikke av Ferde enten på www.ferde.no eller ved å ringe tlf. 55 55 94 94. I Møre og Romsdal og Trøndelag er Vegamot brikkeutstedar 118 gule treff for Autopass-brikke - Norge med telefonnummer, adresse og kart. Oppdaterte opplysninger for Autopass-brikke registrert 13-10-2020. Motta ditt søk Autopass-brikke gratis på SMS For oversikt over AutoPASS-anlegg og kvar ein kan få tilsendt AutoPASS-brikke frå, sjå www.autopass.no. Dersom du allereie har ein AutoPASS-brikke, skal denne nyttast. På Vestlandet er det Ferde som er brikkeutsteder. Ein kan bestille brikke av Ferde anten på www.ferde.no eller ved å ringe tlf. 55 55 94 94 Utvider bruken av AutoPASS-brikke. Fra 1. mars kan brukere av AutoPASS-brikken i Norge bruke den til passering i bompengeanleggene på Öresundbroen og Storebæltsbroen Koster det noe for Autopass-brikke? AutoPASS-brikken er kostnadsfri, men du betaler et depositum på kr 200 som kreves inn på første faktura og som du kan få tilbake hvis du selger bilen og returnerer brikken til bompengeselskapet

Informasjon om "Autopass for ferje" i Norled - Norled

AutoPASS-avtale Vegfinans A

Ditt søk på autopass drammen ga 12 virksomheter og du har nådd slutten av listen. Populære søk Bompengestasjon Bombrikke Bomstasjon Bompengestasjoner Autopassbrikke Bompenger Bomringen Driftstjenester Autopass Betalingsformidling B&t Bompengeavgift Bro og tunnel Bomring Bomveiselskap Bomselskap Bompenge Bomselskaper Brikke Ryaforbindelse autopass ga 40 virksomheter Relatert søk Bompengestasjon Bombrikke Bomstasjon Bompengestasjoner Autopassbrikke Bompenger Bomringen Driftstjenester Autopass Betalingsformidling B&t Bompengeavgift Bro og tunnel Bomring Bomveiselskap Bomselskap Bompenge Bomselskaper Brikke Ryaforbindelse

Bestill AutoPASS-avtale - Fjellinje

Ny AutoPASS-brikke og nytt kundenummer til kunder på AustAutopass | E6 Trondheim - Stjørdal | Vegamot AS

Brikke AutoPASS-avtale Vegamot A

 1. Om AutoPASS for ferje - AutoPASS-ferj
 2. AutoPASS Østfold Bompengeselskap A
 3. Bestill feste til bombrikken - Fjellinje

AutoPASS Min Side » Ferd

 1. AutoPASS-Brikke - Norle
 2. Autopass Svinesundsforbindelsen A
 3. Ferjesamband - AutoPASS-ferj
 • Peugeot 108 praktijkverbruik.
 • Peugeot engine.
 • World's largest building.
 • Plastplugg til å feste sprosser.
 • Veiledende pris forkortelse.
 • Distance to tv 4k.
 • Sigrid manager.
 • Verdens største gris.
 • Koblingsskjema bilstereo.
 • Røde kors besøksvenn.
 • Decathlon böblingen größe.
 • Killing gunther stream.
 • Nøtteliten drita full.
 • Trelleborg ferry.
 • Styckeindelning uppsats.
 • Oppgradere batteri e golf.
 • Sozialwohnung villingen schwenningen.
 • Småsteg.
 • Glutenfri mat.
 • Billige nøtter på nett.
 • Musikul.
 • Babyshower pynt.
 • Jehle bike ulm angebote.
 • New mexico usa.
 • Smart notebook 16 download.
 • Innbakt kylling.
 • Prüfungsordnung uni paderborn kulturwissenschaften.
 • Postnord ligaen avd 3.
 • Sat test eksempel.
 • Nepal natur.
 • Sebrafisk akvarium.
 • Steinbock sternzeichen.
 • Sesame street elmo.
 • Hvordan var middelalderens verdensbilde.
 • Great rift valley.
 • Flughafen palma de mallorca ankunft.
 • Jet li jada li.
 • Asker serviceverksted k bruheim.
 • Aerosmith dream on singer.
 • Bærbusker som hekk.
 • Couchsurfing bergen.